Collectie

trouwkaarten

Ben je helemaal verliefd op een kaartje uit de collectie  en is deze helemaal naar wens? Of zijn er toch nog een paar kleine wijzigingen zoals heb je liever een andere kleur of vind je juist de combinatie van twee kaartjes mooi? Laat mij dit weten in je aanvraag dan maak ik een digitale proefdruk met jullie wensen. 

Een voordeel van een kaartje uit de collectie is dat de ontwerpkosten een stuk lager liggen dan bij een kaartje op maat. Veel van het ontwerp staat immers al! WIl je toch eerst nog wat meer informatie? Laat het mij gerust weten!

 

Kies een kaart uit de collectie

Kies een kaartje uit de collectie

In de uitgebreide collectie hebben we veel verschillende save the dates / uitnodigingen en overige bruiloft drukwerk staan. Kies een kaartje die bij jullie past of laat het kaartje helemaal perfect maken met een paar kleine aanpassingen.

Stuur mij je aanvraag

Stuur mij een e-mail of vul het aanvraag formulier in. Vergeet niet jullie wensen in je aanvraag te zetten en welk kaartje jullie het mooiste vinden. Ik neem vaak diezelfde dag of binnen 3 dagen contact met je op om jullie wensen door te nemen.

Ontvang een offerte én digitale proefdruk

Na jullie aanvraag ga ik aan de slag! Ik maak een digitale proefdruk van jullie ontwerp(en) zodat jullie een goed gevoel krijgen van het uiteindelijke resultaat. Wil je toch nog wat wijzigen? Geen probleem, we gaan door tot het perfect is! Bij elke proefdruk ontvangen jullie ook een offerte van de ontwerp,- en drukwerkkosten.