Hoera!

Jullie zijn zwanger!

Een speciaal kaartje 

op maat gemaakt

Kiezen jullie voor een uniek geboortekaartje, dan maak ik verschillende voorstellen op basis van jullie wensen die ik digitaal naar jullie stuur. Hieruit kan gekozen worden en overleg ik graag jullie feedback om samen tot jullie uniek ontwerp te komen.

Wil je naast de kaart ook een op maat sluitsticker, zegel of een geboortebord? Of heb je andere wensen? Geen probleem! Geef het aan in je aanvraag en ik neem het mee in het voorstel.

KOPERWERK_SOCIAL_kaart.jpg

Verzamel jullie ideeën 

Stuur mij je aanvraag per mail of via het formulier

Ontvang jullie unieke voorstellen én een offerte

 

Heb je nou veel, of juist weinig ideetjes hoe de kaart voor jullie kleintje eruit moet komen te zien, deel ze gerust met mij! Zijn er bepaalde kleuren, illustraties, teksten die je graag wilt terug zien? Of een bepaalde vorm? Ik maak een aantal passende voorstellen voor het drukwerk op basis van jullie wensen. Ook als jullie echt geen idee hebben, verras ik jullie met unieke ontwerpen. Na de aanvraag, neem ik altijd contact op met om het een en ander door te nemen zodat we niets over het hoofd zien!

Stuur mij een e-mail of vul het aanvraagformulier in. Heb je bepaalde wensen wensen of weet je niet zeker of ik het wel kan maken? Zet het hoe dan ook in je mail/aanvraag., dan nemen we het samen door. Ik neem vaak diezelfde dag of binnen 3 dagen contact met je op om jullie wensen door te nemen.

Nadat we samen jullie wensen hebben doorgenomen per mail, telefonisch, online of face-to-face, ga ik met veel liefde voor jullie aan de slag. Afhankelijk van jullie wensen, stuur ik naast de verschillende voorstellen ook een offerte. Dan kunnen jullie ook de juiste afweging maken welk ontwerp het voor jullie baby'tje moet gaan worden.
 

Kies een kaartje

uit de collectie

Ben je helemaal verliefd op een kaartje uit de collectie  en is deze helemaal naar wens? Of zijn er toch nog een paar kleine wijzigingen zoals heb je liever een andere kleur of vind je juist de combinatie van twee kaartjes mooi? Laat mij dit weten in je aanvraag dan maak ik een digitale proefdruk met jullie wensen. 

Een voordeel van een kaartje uit de collectie is dat de ontwerpkosten een stuk lager liggen dan bij een kaartje op maat. Veel van het ontwerp staat immers al! WIl je toch eerst nog wat meer informatie? Laat het mij gerust weten!

 

KOPERWERK_SOCIAL_kim rainbow pastel.jpg

Kies een kaartje uit de collectie

In de uitgebreide collectie hebben we veel verschillende geboortekaartjes staan. Kies een kaartje die bij jullie wensen past of laat het kaartje helemaal perfect maken met een paar kleine aanpassingen.

Stuur mij je aanvraag

Stuur mij een e-mail of vul het aanvraag formulier in. Vergeet niet jullie wensen in je aanvraag te zetten en welk kaartje jullie het mooiste vinden. Ik neem vaak diezelfde dag of binnen 3 dagen contact met je op om jullie wensen door te nemen.

Ontvang een offerte én digitale proefdruk

Na jullie aanvraag ga ik aan de slag! Ik maak een digitale proefdruk van jullie ontwerp zodat jullie een goed gevoel krijgen van het uiteindelijke resultaat. Wil je toch nog wat wijzigen? Geen probleem, we gaan door tot het perfect is! Bij elke proefdruk ontvangen jullie ook een offerte van de ontwerp,- en drukwerkkosten.

 

Mooi versturen

& meer moois

Koperwerk baby's