Veelgestelde vragen

Ik wil graag een collectiekaart, kan ik eerst een soortgelijk proefkaartje ontvangen?

Zeker kan dit! Gratis stuur ik je een kaart op van hetzelfde materiaal / afmeting. Elk volgend proefkaartje kost € 3,50.

Ik zou graag de enveloppen eerder willen ontvangen, kan dit?

Zeker kan dit, geef het wel even aan bij je offerte aanvraag.

Wanneer moet ik betalen?

Betalen gaat middels een factuur nadat je de kaarten hebt ontvangen.

Ik wil graag een trouwkaart, wanneer kan ik dit het beste aanvragen?

Het is gebruikelijk om 6-8 weken voor de trouwdatum de uitnodiging op de post te doen. Voor een Save the Date zit je niet aan een tijd vast; als het maar vóór de uitnodiging is. Let wel; vraag het ruim op tijd aan, zodat we genoeg tijd hebben voor het ontwerp! Het kan soms erg druk zijn.

Ik heb al een huisstijl en logo maar ik zou toch graag wat flyers, brochures ect. willen laten ontwerpen. Is dit mogelijk?

Zeker is dit mogelijk. Wel dien je een logo te hebben die geschikt te zijn voor drukwerk. Dit kunnen we altijd samen bekijken en bespreken.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een kaartje is gemiddeld 5-7 werkdagen na akkoord. Dit wordt verstuurd met Post-NL. Woon je in de buurt? Dan kom ik het zelf afgeven; dan heb je het nog eerder! Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Haarsteeg.

Hoeveel postzegels moeten er op de envelop?

Dit ligt helemaal aan de kaart. In de meeste gevallen is 1 al voldoende, maar bij een ontwerp met meerdere kaartjes zal je er 2 nodig hebben. Tip: gebruik een keukenweegschaal om je kaart incl. envelop te wegen! Boven de 20 gram moeten er 2 zegels op.

Ik wil graag een geboortekaartje door Studio Koperwerk laten ontwerpen, wanneer kan ik dit het beste aanvragen?

Voor een geboortekaartje is tussen de 20 en 30 weken zwangerschap een goed moment om een aanvraag te doen. Let wel, soms is het heel druk met aanvragen!

Ik heb zelf al een ontwerp, kan je die laten drukken voor mij?

Nee, ik lever alleen kaarten die ik zelf heb ontworpen.

Doet Studio Koperwerk aan samenwerkingen?

Ja, regelmatig werk ik samen met co-collega's en andere ondernemers binnen mijn branche. Dit kan zijn bij een styledshoot, samen sparren of aan een project werken. Bijvoorbeeld met fotografen, weddingplanners, business developers of content creators. Op instagram kan je dit allemaal terugvinden of contact met mij opnemen als je een samenwerking aan wilt gaan.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur me gerust een mailtje, dan help ik je graag verder. 

INLAAGDIJK 29, HAARSTEEG // STUDIOKOPERWERK@OUTLOOK.COM // M  +31(0)6 339 081 92

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn

1/1

DISCLAIMER // PRIVACY // ALGEMENE VOORWAARDEN // COPYRIGHT STUDIO KOPERWERK 2021