Je passie laten stralen

in je branding

Jij wilt dat jouw branding perfect past bij je onderneming. Bij Studio Koperwerk ontwikkelen we een huisstijl die naadloos aansluit; bij jou en je doelgroep. Samen laten we zien hoe bijzonder jouw bedrijf is door een authentieke corporate branding. In alle behoeftes die je in de praktijk tegen komt! Bekijk enkele praktijkvoorbeelden // 

  • LOGO ONTWERP

  • COMPLETE HUISSTIJL ONTWIKKELING

  • RE-STYLE HUISSTIJL

  • GRAFISCH VORMGEVEN

Hoe ik jou kan helpen!

Ben je op zoek naar:

Een nieuw logo, huisstijldrukwerk, een pakkende advertentie, invulblokken, flyers, (verkoop)brochures, een reclamebord, vlaggen, spandoeken, verpakkingen, wenskaarten passend bij jouw onderneming of een huisstijl re-style?

Zullen we dan gaan samenwerken?

Voorbeelden uit de praktijk

Drukwerk-oplossingen voor de bloemensector

Naast huisstijl drukwerk zoals signing, visitekaartjes of briefpapier, kom je in de praktijk als bloemist nog vele andere behoeftes tegen. Denk aan bonboekjes voor het noteren van bestellingen, vloeipapier met logo, of sleeves met bedrukking voor het personaliseren van de boeketten. Stickers en sluitzegels op liefdevol ingepakte cadeaus of je eigen wenskaarten-collectie om bij je producten mee te verkopen. 

 

Zullen we met elkaar in contact komen? Ik denk graag met je mee met welke behoefte je in de praktijk ook tegen komt. Een uitgebreid netwerk aan drukkerijen en producenten zorgt ervoor dat ik voor elk product en voor welk budget dan ook, passende oplossingen kan aandragen in combinatie met een creatief ontwerp om jouw merk te laten stralen! 

Een logo-pakket om je als zzp-er een vliegende start te geven

Als je net begint met je eigen onderneming, overweeg je goed elke investering die je maakt. Je wilt immers eerst geld verdienen, voordat je het uitgeeft; begrijpelijk! Maar een logo is cruciaal voor jou als starter. Het is het begin punt van jouw uitstraling als ondernemer; maar je hebt nog niet een geheel huisstijl pakket nodig. Voor die starters biedt ik een laagdrempelig én betaalbaar pakket aan, met een passend logo ontwerp in alle bestandstypen om offline en online direct in te zetten, en een basis huisstijlhandboek, om op een uniforme manier je branding uit te dragen.

 

Benieuwd? Neem contact op, dan zullen we mogelijkheden voor jouw startende onderneming bespreken. 

 

Neem contact met me op en laat me je wensen weten.