top of page


Hallo!
WIE IS STUDIO KOPERWERK

 Studio Koperwerk is een veelzijdig ontwerpbureau in de regio Heusden, Den Bosch en Breda en helpt jouw met op maat creatieve ontwerpen, online en offline. Maar wie is Studio Koperwerk eigenlijk?

KOPERWERK_SOCIAL_2021_NEWSAM2-2.jpg

Let's brainstorm 

IK HEB GEWOON HET VERLANGEN
OM KENNIS OP TE DOEN, NIEUWE DINGEN TE CREËREN,
UIT TE PROBEREN EN TE SPELEN.

Hallo! - Ik ben Samantha de Wijs

Vroeger was ik al verzot op ontwerpen.

Vooral met tekenen kon ik mezelf urenlang vermaken. Zeemeerminnen waren mijn specialisme; de gehele klas ging op les om te leren hoe je de schubben en staart zo sierlijk mogelijk kon schetsen. Een paar jaar later werd het allemaal tóch wat serieuzer en moesten er (boek)verslagen ingeleverd gaan worden en er ging een wereld voor mij open, want Wordart was mijn beste vriend ;) Het opmaken van de voorkant van een verslag nam ongeveer net zoveel tijd in beslag als het typen van het tig-pagina lange boekverslag zelf. Oeps. Toen wist ik dat een creatieve toekomst wel aan mij besteedt moest zijn; wie is er anders zo gek om zoveel tijd aan voorzijde te besteden?
 
Na mijn schooltijd ging ik vol enthousiasme aan het werk.

Tijdens mijn studie had ik her en der al wat ontwerp baantjes gehad, maar nu kon ik ein-de-lijk fulltime aan de slag. Eerst bij een reclamebureau, waar ik de liefde voor website,- en branding ontdekte. Daarna kwam ik terecht bij een productiebedrijf voor textiel, waar ik patronen tekende, producten ontwikkelden en gehele private label collecties ontwerpen helemaal eigen maakte. Altijd passend bij de klant zoals een Hema, Intratuin, Lifetime Kidsrooms, maar ik heb er zelfs een eigen label van scratch mogen ontwikkelen. Het bedrijf ontzorgde de afnemer van a tot z dus ook verpakkingen, labels, schap inrichtingen en productfotografie behoorde bij de dagelijkse werkzaamheden. Heel leuk! Maar toch klopte er iets niet. Ik miste een verhaal achter een product, een waarom, een klik die de klant moet voelen als ze een artikel kopen. Iets wat uniek is en wat je een leven lang zal koesteren. Ik trok de stoute schoenen aan en nam ontslag; ik ging voor mijzelf te beginnen; Studio Koperwerk was geboren!
 
Vandaag de dag doe ik precies dat.

Jouw persoonlijke verhaal doorvertalen online en in print. Door naar je te luisteren, vragen te stellen, te graven naar de essentie en jou echt te leren kennen; daardoor kom ik steeds op de meest unieke ontwerpen. Want je verdient unieke ontwerpen, passend bij jou! 

 


 

KOPERWERK_SOCIAL_2021_NEW Daan2-2.jpg
IMG_20210614_094309.jpg

Of je nou gaat trouwen, een kindje verwacht óf een groot feest geeft om het leven te vieren, ik maak je persoonlijke verhaal zichtbaar in op maat drukwerk. Plus kan je bij mij terecht om dit mooi te versturen. Perfect toch!

 

Waarin ik jouw persoonlijke verhaal kan doorvertalen?
Save the dates,  trouwkaarten, menu kaarten, naamkaartjes, bedanktjes, een feestelijk welkomsbord, uitnodigingen, geboortekaartjes, een bijpassende geboortebord of posters voor op de babykamer, op maat illustraties, lakzegels, sluitstickers, enveloppen en alles om je drukwerk mooi te versturen.
 

 

 

Zoek je als ondernemer een partner die jouw passie kan doorvertalen? Ik denk met je mee! Door mijn brede ervaring en honger naar kennis ( en honger naar kaas en chocolade) komen we altijd tot een merkbeleving die bij jou past. 


Waar ik jou als zakelijke partner mee kan helpen?
Een nieuw logo, huisstijldrukwerk, een pakkende advertentie, invulblokken, flyers, (verkoop)brochures, een reclamebord, vlaggen, spandoeken, verpakkingen, bestickering van je bedrijfswagen, wenskaarten passend bij jouw onderneming of een huisstijl re-style. Maar ook in je online merkbeleving ben ik je partner: Een website zonder poespas wat je zelf kan beheren, pakkende Google ad-banners, social media uitingen, headers en beeldstijlen, een betaalbare website die straalt, iconen of een nieuwsbrief template waar je zelf gemakkelijk mee kan werken.

Leaves Falling
Koperwerk_leaves.png
Koperwerk_leaves_edited.png

Adventure!

Wist je dat wij onze vakanties in de natuur doorbrengen? En het liefste in onze zelfgebouwde camper-truck? Hond Rif gaat dan altijd gezellig mee op avontuur. Ik ben gek op de natuur, daarom hebben veel mijn ontwerpen ook invloeden van dieren, bloemen en planten. Mijn camera gaat ook altijd mee om inspiratie vast te leggen op één van onze vele wandelingen.

DSC_0029.JPG

Wist je dat

Foodlover

Wist je dat ik elke dag een appel eet? En zijn de appels op, eet ik altijd een ander stuk fruit bij de lunch. Maar appels is niet het enigeste wat ik lekker vind, want ik ben gek op lekker en goed eten. Pasta's, curry's, vis uit de oven, een lekker stukje vlees en gevulde paprika's van de bbq'en; ja, kom maar door! ;) Wel altijd in goed gezelschap natuurlijk!

IMG_20210602_133302.jpg
KPW_0115.JPG

Huisje, boompje, beestje(s)

Wist je dat wij ons huisje in Haarsteeg zelf gebouwd hebben? Gelukkig hebben we toen wel veel hulp gehad hoor, want wat was dat een klus! Wel echt onvergetelijk! Al heel wat jaren kunnen we dit plekje aan de Inlaagdijk thuis noemen en is huis en tuin gevuld met heel wat boompjes en beestjes. Want ik ben gek op tuinieren en knuffelen met al die konijnen, kippen, eenden en ganzen. Ohja, er loopt ook nog een verdwaalde hond Rif en poes Duc rond. 

Good to have

Kennismaken
KOPERWERK_SOCIAL_Sam_8_madelon-2_edited.jpg

Laten we elkaar ontmoeten!
PLAN EEN
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK  

BLOG . ONLINE KRETEN UITGELEGD

01.

Freebie . Handige worksheets voor dagelijks gebruik

02.

Freebie . Contentkalender 2021

03.

Blog . Kleuren passend bij jouw merkbeleving

04.

bottom of page