top of page
  • Foto van schrijverSamantha

Trouwkaarten: Hoeveel heb je er nou echt nodig?

"Wij hebben de kaarten veel te ruim besteld toen we gingen trouwen, waardoor we er veeeel over hadden."


Als je je droombruiloft aan het plannen bent, moet informatie verzamelen, uitzoeken en beslissen. En het drukwerk? Hoeveel heb je nou echt nodig? Ik wil je helpen, want jij hebt feiten nodig om een keuze te kunnen maken. Want je wil toch niet te kort komen of veel kaarten weg moeten gooien, waar je wel voor betaald hebt?


Hier gaan we:

Op maat trouwkaarten
Op maat trouwkaarten

1 Uitnodiging per huishouden

Of eigenlijk, één per gezin. Is iedereen welkom?

Vermeld dan Familie + de achternaam, of schrijf alle voornamen uit. Zijn bijvoorbeeld de kinderen niet uitgenodigd op je adults only-bruiloft? Schrijf dan alleen de voornamen van de ouders met evt. de achternaam erbij op.


En zijn het vrijgezelle huisgenoten? Reken dan voor ieder apart een uitnodiging.
2-3 Om te bewaren

Je wilt later graag terugkijken op die bijzondere dag. (Trust me!) En het bewaren van elementen van die dag zorgt dat het ook bijzonder blijft. Hé! Je hebt er uberhaupt ook in het drukwek geïnvesteerd en dan kan je er niet eens zelf van genieten! En wie weet, is het leuk om later jullie uitnodigingen te laten zien aan jullie kleinkinderen ;)


Op maat trouwkaarten
Op maat trouwkaarten

1-2 Voor de fotograaf

Op maat trouwkaarten
Op maat trouwkaarten

Foto's, van al die met zorg uitgekozen details, horen ook tot de taak van een fotograaf om vast te leggen. Zorg daarom dat je 1 tot 2 uitnodigingen, maar ook save the dates, meeneemt naar de trouwlocatie of bij de make-up en haar sessie paraat legt, zodat hij of zij dit ook voor altijd vast kan leggen.


En vaak komen er hele verrassende foto's uit die je altijd zal koesteren!

5-10 Extra uitnodigingen

Een nieuwe collega? Is de vriendengroep gebroeid? Of iemand per ongeluk vergeten? Geen probleem, je hebt er dan altijd genoeg om ze toch nog uit te nodigen


10-20% Extra enveloppen

Een foutje is zo gemaakt met adresseren!

Ben je wat wijzer?

Ik hoop je met deze concrete informatie op weg geholpen te hebben als je moet beslissen hoeveel kaarten je bij je ontwerper of drukker af moet nemen. Ben je nog op zoek naar een ontwerper voor jullie op maat wedding stationary? Ook dan help ik je graag verder! Studio Koperwerk is namelijk het adres om je te helpen met passende save the dates, uitnodigingen, welkomsbord, menukaarten en naamkaartjes ( of wat je nog meer wilt laten personaliseren! )


Boek een gratis kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen!
コメント


bottom of page