Bereik je ideale klanten

online met je website

Een website, je ontkomt er niet aan. Maar hoe pak je dat aan? Studio Koperwerk kan je laagdrempelig, en op een betaalbare wijze, helpen met een passend website design passend bij jou onderneming én passend bij jouw doelgroep. Ik werk een homepage template voor je uit op basis van de wordpress en wix mogelijkheden.  Je kunt dit dan omzetten in je eigen cms  óf dit door mij laten doen mocht je het zelf lastig vinden. Kom je niet verder met de doorvertaling naar de andere pagina's? Ook hier kan ik een design-template voor maken. 

Heb je alleen online uitingen nodig? Ook dan kan je bij Studio Koperwerk terecht voor passende ontwerpen. Bekijk enkele praktijkvoorbeelden // 

  • WEBSITE DESIGN

  • ONTWIKKELEN WEBSITE IN WIX, WORDPRESS OF EEN SOORTGELIJK PLATFORM

  • ADVIES ONLINE COMMUNICATIE

  • VORMGEVEN ONLINE UITINGEN

  • SOCIAL MEDIA BEELDEN / ICONEN

Hoe ik jou kan helpen!

Ben je op zoek naar:

Een website zonder poespas wat je zelf kan beheren, pakkende Google ad-banners, social media uitingen, headers of beelden voor je website, advies over je bestaande website, een betaalbare website die straalt, iconen of een nieuwsbrief template waar je zelf gemakkelijk mee kan werken?

Zullen we dan gaan samenwerken?

Voorbeelden uit de praktijk

Van template naar online stralen

Als ondernemer heb je je handen vol met je dagelijkse werkzaamheden. Maar zonder website kan je nou eenmaal niet. Tijdens deze veranderlijke wereld wil je een website die meebeweegt en die je zelf ook gemakkelijk kunt aanpassen. Voor een regionale topper in de bloemen heeft Koperwerk een design mogen maken van een website passend bij haar doelgroep. Maar zelf geen tijd en de skills om dit om te zetten in een werkende Wix-website. Met veel liefde heb ik een website neer kunnen zetten die de prachtige producten laat stralen, waar de potentiële consument gemakkelijk alle informatie kan vinden die zij of hij zoekt én waar de klant direct een bestelling online kon plaatsen om later op te halen bij een speciale pick-up point. Een site die gemakkelijk te beheren is, meebeweegt met deze gekke tijden en precies laat zien waar jij als onderneming voor staat.

 

Zullen we met elkaar in contact komen? Ik denk graag met je mee hoe ik een website voor je kan ontwerpen die voor jou en je doelgroep werkt.

Pakkende online uitingen, in jouw huisstijl

Als ondernemer met een (online) winkel is online adverteren een terugkerend onderwerp om onder de aandacht te komen en te blijven. Of je wilt juist een speciaal product of je maandactie extra online zichtbaarheid geven. Studio Koperwerk werkt nu al voor verschillende bedrijven maandelijks online uitingen uit, die de klant prikkelen. Dit kan simpel door de verschillende formaten, je doel van een campagne, en je actie aan mij door te geven. Ik ga binnen je huisstijl voor je aan de slag, zodat je steeds weer jouw klant op de juiste manier weet te bereiken. 

 

Benieuwd? Neem contact op, dan zullen we samen de mogelijkheden met je bespreken. 

 

Neem contact met me op en laat me je wensen weten.