top of page


Creatieve merkbeleving
ONLINE EN OFFLINE

Jij wilt dat jouw merkbeleving perfect past bij je onderneming. Bij Studio Koperwerk ontwikkelen we een huisstijl dat naadloos aansluit bij jou en je doelgroep. Samen laten we zien hoe bijzonder jouw bedrijf is door een authentieke corporate branding, in alle behoeftes die je in de praktijk tegen komt.

KOPERWERK_SOCIAL_office2.jpg

Let's brainstorm 

Leaves Falling
Koperwerk_leaves.png
Koperwerk_leaves_edited.png

DIENSTEN  Zakelijk

Webdesign - Digital greatness

Als ondernemer heb je je handen vol met je dagelijkse werkzaamheden. Maar zonder website kan je nou eenmaal niet. Tijdens deze veranderlijke wereld wil je een website die meebeweegt en die je zelf ook gemakkelijk zelf kunt beheren. Een Wordpress, Wix of Showit website is dan ideaal voor jou.

 

Klik op de button en zie wat ik voor jou kan betekenen.

KOPERWERK_SOCIAL_2021_websitefleurtjedag.jpg
Diensten

HET VOELDE ECHT ALS EEN SAMENWERKING
MET EEN COLLEGA DIE ECHT DE EXPERTISE 
OP TAFEL LEGT

Maarten, farmbaked

KOPERWERK_SOCIAL_farmbaked.jpg

Branding - Let's shine

Of je nou net begint als startende zzp'er en een op maat logo zoekt of naar drukwerk, signing en bestickering passend bij jouw bedrijf als ervaren ondernemer, Koperwerk staat voor je klaar. Als ontwerpbureau in de regio Heusden, Den Bosch en Breda werk ik graag met je samen om altijd passende creatieve ontwerpen te ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de button.

Good to have

Samantha - Hoofd creatieve zaken

Van zeemeerminnen tekenen en kick-ass boekverslagen maken door middel van wordart, naar op maat websites, branding en merkbeleving die past bij jouw unieke onderneming. Mijn missie is om met elke klant mee te denken en samen te werken om jouw verhaal op een creatieve manier door te vertalen online en offline; zodat jij kan stralen voor jouw ideale doelgroep.

Door mijn ervaringen als grafisch ontwerper bij een reclamebureau, productontwikkelaar bij een textielproductie bedrijf en marketingmedewerker voor een keuken en -badkamer franchise-organisatie, heb ik een breed scala aan skills ontwikkeld die jou kan helpen om jouw bedrijf te laten groeien online en offline. Plus mijn honger naar kennis ( én kaas én chocolade) en altijd het 'waarom' en het 'hoe dan' willen weten, maakt Koperwerk jouw ontwerpbureau om op te bouwen en waarmee je kunt samenwerken en innoveren.

KOPERWERK_SOCIAL_2021_NEWSAM1-2.jpg
BLOG . ONLINE KRETEN UITGELEGD

01.

Freebie . Handige worksheets voor dagelijks gebruik

02.

Freebie . Contentkalender 2021

03.

Blog . Kleuren passend bij jouw merkbeleving

04.

bottom of page